VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
Volleyballen

Ballen - ballons Volley Belgium 2020 - 2021

De aankoop van materiaal en nieuwe ballen neemt elk jaar weer een grote hap uit het budget van volleybalclubs. Trainersmateriaal is sinds enkele jaren een belangrijke speler op deze markt. Vooral hun ruim assortiment aan volleybal specifiek materiaal maakt van hen een vaste waarde in de volleybalwereld.  In het Vlaamse volleyballandschap werken er al verschillende clubs op een goede manier met hen samen en nu springt ook Volley Vlaanderen mee op de kar. Wij hebben met trainersmateriaal.be een vijfjarige samenwerking afgesloten waarbij zij als partner van Volley Vlaanderen optreden aangaande ballen en trainingsgerelateerde materialen.

 

Samen met trainersmateriaal.be, gaan wij Volley Vlaanderen, onze clubs ondersteunen door groepsaankopen te organiseren waardoor clubs aan een voordeliger tarief aankopen kunnen doen.

Onze eerste groepsaankoop zal ingaan vanaf 1 februari en omvat een assortiment aan ballen van het merk Mikasa, waarbij we vooral de focus leggen op beachvolleybal zodat ook clubs die beachvolleybal aanbieden tijdig hun ballen kunnen aankopen.

In de huidige internationale competities wordt er met het allernieuwste model van het merk Mikasa gespeeld. Deze bal mag volgend jaar ook gebruikt worden in elke Belgische en Vlaamse competitie. In een verdere fase zal de focus meer naar deze nieuwe modellen gaan.
Om de clubs toe te laten een pakket ballen op hun maat te kunnen bestellen, bestaat er de mogelijkheid om verschillende types ballen te combineren met een minimum van 10 stuks in totaal.
De bestellingen zullen voor de clubs via een speciaal bestelformulier gebeuren.

Het team van Trainersmateriaal zal tijdens de EuroMillions Cup Finals in het Sportpaleis aanwezig zijn met een promostand en kan, indien gewenst, ook uitgebreid toelichten hoe alles in zijn werk gaat.

 

Het bestelformulier vindt u hier.