VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
Volley@School

 

 

 

 

 

Lancering Volley@School 2020

Volley Vlaanderen wil clubs ondersteunen die via bijzondere initiaties in de scholen en in de club, jongeren aanzetten om zich aan te sluiten bij een volleybalclub uit de nabije regio van deze scholen.

Het project ‘Volley@School’ 2020 loopt van 2 maart 2020 tot en met 1 december 2020. Tijdens de schoolinitiaties moeten minstens 150 kinderen worden bereikt waarna de gemotiveerde leerlingen  gratis in de club enkele trainingen kunnen volgen.

Dit resulteerde in een gemiddelde van 11 nieuwe leden die zich aansloten bij de club. Hopelijk kunnen we er dit jaar opnieuw een succes van maken!

button_reglement

Red Dragon bezoekt Volley@school in Overpelt

VC Overpelt neemt deel aan Volley@School en had de eer om Red Dragon Pieter Verhees te mogen ontvangen.

Tijdens de schoolinitiaties in De Linde in Overpelt kregen vele enthousiaste kinderen een initiatie les SmashVolley. De kinderen genoten er duidelijk van en hadden veel plezier. Pieter gaf het goede voorbeeld en deed zelf ook actief mee. Al de gemotiveerde kinderen werden uitgenodigd op de club om deel te nemen aan de clubinitiaties. De kans is groot dat door deze leuke kennismaking met volleybal er verschillende kinderen zich zullen aansluiten bij de VC Overpelt.

volley@school-1  volley@school-2  volley@school-3  volley@school-4

Voor meer informatie over het project Volley@School zie hierboven.
Inschrijven voor het project kan nog tot en met 15 november!