VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
Erkende Bijscholingen Coachlicentie

Erkende bijscholingen COACHLICENTIE

Voor andere bijscholingen, neem zeker een kijkje op Start2Volley


NVVO bijscholingen in Nederland

niveau NVVO
erkend voor volleyvlaanderen coachlicentie
VT5 + VT4 + VT3 A + B
VT2 + VT1 C

VTS Plus bijscholingen

VTS Plus wil trainers op alle niveaus de mogelijkheid geven om zich blijvend bij te scholen rond sporttakoverschrijdende onderwerpen, aanvullend op de bestaande cursusorganisaties. Maar er is meer! VTS Plus wil ook een platform bieden om met andere trainers en docenten in dialoog te treden over verschillende actuele thema’s.

VTS Plus biedt een waarier aan bijscholingen, op verschillende dagen en tijdstippen en verspreid over heel Vlaanderen.

Klik hier voor een overzicht van de bijscholingen.

Afhankelijk van de doelgroep van VTS worden deze bijscholingen door de volleyvlaanderen erkend voor een bepaald niveau van de coachlicentie.

doelgroep VTS erkend voor volleyvlaanderen coachlicentie
Trainers van alle niveau’s A + B + C
Trainer A A
Trainer B B
Instructeur B B
Initiator C
Trainer A + Trainer B A + B
Trainer B + Instructeur B B
Instructeur B + Initiator C

 

WILL – Het sportfestival dat je inspireert, informeert en motiveert

 

Komen luisteren naar topsporters, coaches en experten?

Dat kan op het sportfestival WILL, op 27 en 28 oktober in Kortrijk Xpo. Naast lezingen en interviews kan je er ook terecht voor sporttests, workshops en demo’s of coaches en trainers ontmoeten en producten ontdekken die je helpen je persoonlijke ambities waar te maken.

Denk daarbij aan sprekers zoals Jan Frodeno en Nafi Thiam. Maar ook Nick Audooren, Koen Naert, Paul Van Den Bosch, Stephanie Scheirlynck, Yves Lampaert, Félix Denayer, Tia Hellebaut en nog meer dan 50 sprekers komen naar WILL.

Klik hier voor info en tickets.

Voor Volley Vlaanderen telt WILL mee voor de verlenging van de coachlicentie A.  Als coachlicentiehouder is er geen korting voorzien.  Je betaalt de gewone inkomprijs.

Dag van de Trainer 2018

 

Op zaterdag 15 december vindt voor de 8ste keer de Dag van de Trainer plaats in en rond de Topsporthal Vlaanderen te Gent. Je bent welkom als trainer, coach, assistent of gewoon geïnteresseerde sporter. Laat je verleiden door meer dan 100 topsprekers en experts in verschillende domeinen gaande van algemene trainingsprincipes tot sportspecifieke thema’s in theorie of praktijk. Verder is er een informatiemarkt, broodjeslunch en netwerkmogelijkheid met andere trainers. Je kan afsluiten met een receptie én theatervoorstelling!

Een ideale ontmoetingsplaats. Jij komt toch ook?

Alle info en inschrijvingen via: www.sport.vlaanderen/dagvandetrainer

Mits volgen van minstens 2 workshops komt de Dag van de Trainer in aanmerking voor de verlenging van de coachlicentie A, B, C en J.