VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
G-volley: Smash Volley

Smashvolley

SmashVolley is de ideale manier om personen met een verstandelijke handicap aan het sporten te krijgen. Iedereen kan op zijn/haar niveau smashen! Volley Vlaanderen werkt samen G-sport Vlaanderen en Special Olympics Belgium om SmashVolley aan te bieden aan zo veel mogelijk personen met een beperking. We willen iedereen laten genieten van onze prachtige sport.  

G-sport is er voor sportievelingen waarbij het bewegen en beleven net even anders is. Kinderen, jongeren en volwassenen met een handicap krijgen bij G-sportclubs de kans om op hun eigen niveau te sporten in een reguliere sportclub. 

Sporten met een ‘G’ die staat voor

Geïntegreerd, Goesting, Gelijkwaardig, Gewoon, Gescoord,  Grensverleggend én bovenal Genieten. 

Verschillende clubs hebben reeds een G-werking. Heb je interesse om ook G-Volley aan te bieden stuur dan zeker een mailtje naar info@volleyvlaanderen.be dan helpen we je samen met een G-sportconsulent van G-Sport Vlaanderen bij de opstart.  

Volleybalclub Noorderkempen was de eerste club met een G-werking. We gingen bij hun SmashVolley uittesten en zoals verwacht verliep dit prima! In het filmpje hieronder zie je ze de verschillende SmashVolley levels overlopen: 

 

In Limburg werd recent nog een heuse G-happening georganiseerd in samenwerking met Special Olympics Belgium en volleybalclub Wara Genk. De beelden van deze topnamiddag kan je hieronder bekijken:  

 

Vanuit Volley Vlaanderen proberen we G-Volley mee op de kaart te zetten door bijvoorbeeld de demonstratie SmashVolley in het Sportpaleis. Meer info kan je terugvinden in de artikels van Volleymagazine:

http://volleymagazine.be/2018/02/16/g-sport-demonstratie-tussen-twee-finales-in-sportpaleis/   

http://volleymagazine.be/2017/11/10/de-toekomst-g-sporters-ingepast-in-clubverband/  

 

Heb je nog vragen of opmerkingen over G-sport, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@volleyvlaanderen.be