VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
Beachvolley4You

Beachvolley4You

Beachvolleybal is één van de populairste sporten ter wereld en is steeds als eerste volledig uitverkocht tijdens de Olympische Spelen. In België en Vlaanderen willen we nu ook gebruik maken van het gigantisch potentieel dat beachvolleybal heeft. Iedereen heeft ooit al eens kennis gemaakt met deze discipline van volleybal. Het is immers toegankelijk voor jong en oud! Bovendien is het de perfecte familiesport, die veel fun oplevert voor iedereen: je kan gemengd spelen, 2 tegen 2, 4 tegen 4,…

Volley Vlaanderen heeft daarom een nieuw project uitgeschreven dat ondersteund zal worden door niemand minder dan Wout Wijsmans. Trainers kunnen initiaties beachvolley geven tijdens de zomermaanden en maken kans op een toelage van de federatie. Er wordt gevraagd om slechts drie initiaties (of meer) te geven op de lokale beachvolleybalvelden.

Beachvolleybal heeft een jonge en dynamische uitstraling en is bovendien zeer laagdrempelig. Er zijn talloze locaties in Vlaanderen waar er 1 of meerdere beachvolleybalterreinen aanwezig zijn en te huren voor een zeer democratische prijs. Tenslotte beschikt de federatie over heel wat trainers die op zoek zijn naar een bijkomende activiteit tussen mei en september wanneer het indoorvolleybal in de club stilligt!

Toelage

De trainers die zich inschrijven voor het project maken kans op een toelage. Volley Vlaanderen wil de trainers die de initiaties geven belonen. Er wordt €50 voorzien per initiatie, op voorwaarde dat er minstens 3 initiaties gegeven worden. Bovendien voorziet de federatie slechts budget voor de eerste 6 initiaties. De toelage kan overgemaakt worden aan de deelnemende trainer via onkostennota die aangeleverd zal worden door de federatie of op factuur die opgemaakt wordt door de trainer.

Om kans te maken op de toelage moeten er per sessie minstens 8 deelnemers zijn. Trek enkele foto’s van de initiaties die als bewijsmateriaal kunnen dienen.

Als de trainers zich samen met ons willen inzetten voor de promotie van het beachvolley, dan zijn we er van overtuigd dat we hier op termijn veel return van zullen zien.

Vul daarom onderstaand formulier in om kans te maken op de toelage voor het geven van beachvolley-initiaties!

Vragen over het project? Contacteer dan zeker Wout Wijsmans (wout.wijsmans@volleyvlaanderen.be).