VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
Jeugdsportfonds – voorbeelden

Good Practices

Sinds dit jaar kan je bij een aantal criteria enkele voorbeelden van andere clubs bekijken. Deze zijn allemaal terug te vinden via deze link: http://start2volley.be/volleybal/goodpractices/

Volgende voorbeelden kan je er terug vinden:

  • Ledenwerving
  • Recreatief tornooi
  • Beachvolleybal tornooi
  • G-Volley/Zitvolley
  • Stages
  • Trainersrapport

Een leeg invulblad en een voorbeeld van een ingevuld invulblad kan je hier terugvinden:

 

Net zoals de voorbije jaren wil Volley Vlaanderen de clubs belonen die investeren in hun jeugdwerking. Vandaar lanceren we het ‘Jeugdsportfonds 2018’ en vanaf heden kunnen de clubs zich engageren om deel te nemen aan het project. We lanceren dit jaar zeer vroeg zodat clubs gedurende het seizoen nog zaken kunnen bijsturen en het dossier gespreid kunnen invullen. In grote lijnen is het project hetzelfde als vorig jaar, maar er zijn ook enkele kleine aanpassingen gedaan. Om het voor de clubs administratief nog eenvoudiger te maken zullen een aantal criteria niet meer moeten worden ingevuld. Deze criteria zullen later aan de hand van gegevens van Volley Vlaanderen ingevuld worden door de clubcoaches. De reglementen zijn terug te vinden op onderstaande button

Het Jeugdsportfonds stelt clubs in staat om een dossier op te stellen rond hun jeugdwerking. Aan de hand van dit dossier zal Volley Vlaanderen een grondige analyse uitvoeren om uw jeugdwerking te evalueren. Het dossier wordt opgebouwd door het invullen van een online formulier. Het formulier is terug te vinden op onderstaande button. Let wel op: er moet geregistreerd worden om te kunnen deelnemen aan het project. Als de club vorig jaar reeds deelgenomen heeft, dan moet u zich niet opnieuw registreren, maar kan u inloggen met de gegevens van vorig jaar.

Het invullen van het Jeugdsportfonds brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst kunnen werkpunten aangetoond worden. Door het wegwerken van obstakels in de toekomst kan de club een betere kwaliteit aanbieden aan de jongeren wat betreft jeugdopleiding. Ten tweede zal dit onrechtstreeks leiden tot een groei van het actieve ledenaantal. Tot slot voorziet Volley Vlaanderen een subsidiëring als beloning voor de clubs waar de jeugdwerking goed verloopt en positief evolueert.
Volley Vlaanderen wil de deelnemende clubs zo goed mogelijk bijstaan en biedt u dan ook de mogelijkheid om contact op te nemen met onderstaande clubcoaches. Indien u dit wenst, zullen zij trachten uw club bij te staan om een zo goed mogelijk resultaat te behalen op het Jeugdsportfonds.

Wim Backaert: wim.backaert@volleyvlaanderen.be

Stefaan De Brabandere: stefaan.debrabandere@volleyvlaanderen.be