VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
JSF wijzigingen CORONA

Het coronavirus heeft nog steeds een immense impact op de samenleving in zijn geheel en ook in onze sporttak zal dit ongetwijfeld zijn invloed hebben op een aantal aspecten die rechtstreeks gelinkt zijn aan het Jeugdsportfonds. Vele clubs hadden nog activiteiten (sportief en extra-sportief) gepland en hebben deze noodgedwongen moeten annuleren of bijsturen.

We hebben ondertussen de goedkeuring van Sport Vlaanderen ontvangen wat betreft de wijzigingen voor het Jeugdsportfonds 2021. We hebben immers opnieuw een ‘Corona impact-analyse’ gemaakt en een aangepast reglement opgesteld waarin specifiek zal aangeven worden welke wijzigingen er zullen doorgevoerd worden op het basisreglement.  De doelstelling blijft hier de impact op het dossier voor iedere club tot een minimum te beperken. Het bijsturen, schrappen en toevoegen van specifieke criteria is dus een weloverwogen denkoefening met een realistische kijk op de huidige situatie.

In dit document kunnen jullie wijzigingen op het initiële clubreglement terugvinden:

Alle aanpassingen zijn reeds doorgevoerd in de formsite. Zaken die jullie in het online dossier niet meer zien staan moeten dus ook niet meer ingediend worden.

De belangrijkste, structurele wijzigingen: JSF-wijzigingen 2021

  • Deadline 2 wordt met een maand verschoven. Jullie hebben hiervoor dus nog tijd tot 1 maart 2021.
  • We zullen officieel geen labels uitkeren. We verkiezen hiermee te starten vertrekkend vanuit een ‘normaal’ seizoen met behoud van de initieel vooropgestelde criteria.
  • We behouden natuurlijk wel de structuur van de labels en per label zijn er specifieke criteria gewijzigd, geschrapt of toegevoegd. (zie JSF-wijzigingen 2021)

We kunnen eveneens via deze weg bevestigen dat ons hernieuwde project door Sport Vlaanderen is goedgekeurd voor de komende 4 jaren. Hier hangt aan vast dat we in totaal, verspreid over deze 4 jaren, 1 miljoen euro mogen verdelen onder de deelnemende clubs.