VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
Opleidingen

Opleidingen


Info stage


Kristof De Loose nieuwe DSKO

 

Meisenaar Kristof De Loose wordt vanaf 1 september definitief aangesteld als Directeur Sportkaderopleidingen (DSKO) van Volley Vlaanderen. Sinds 1 juni 2017 vervangt De Loose tijdelijk Brecht Van Kerckhove die aan de slag ging bij de Red Dragons als assistent van Vital Heynen. Deze vervanging wordt in september definitief gemaakt. In zijn functie als DSKO is De Loose verantwoordelijk voor alle volleybaltrainersopleidingen in Vlaanderen.

Zijn belangrijkste taak is het verder organiseren en structureren van de trainersopleidingen. “Bovenaan de agenda staat onder andere de zoektocht naar extra docenten voor de trainersopleidingen en de begeleiding van die docenten,” aldus De Loose. “Daarnaast focus ik op de nauwgezette opvolging van de cursisten bij hun stages.” Ook inhoudelijk zullen de trainersopleidingen verder onder handen genomen worden. “Trainer A, de hoogste trainersopleiding, wordt hervormd en er komt een opleiding trainer B beachvolleybal. Ook voor de topsporters en de ex-topsporters is er nieuws: we gaan werken aan nieuwe groepstrajecten voor hen.”

Kristof De Loose (42) is een onderwijzer van opleiding en heeft een uitgebreide CV in het volleybal. Hij is al meer dan twintig jaar actief als trainer in het jeugd- en seniorvolleybal waarvan dertien jaar als selectietrainer voor Vlaams-Brabant. Hij is docent aan de Vlaamse Trainersschool, docent Start2Volley, lid van de jeugdcommissie van Volley Vlaanderen en provinciaal jeugdverantwoordelijke voor Vlaams-Brabant.

Trainersopleidingen volleybal

Klik hier voor meer info betreffende de trainersopleidingen volleybal.

opleiding Initiator Volleybal

Wil je als club meewerken aan opleiding van Initiator Volleybal?
Neem contact op met onze DSKO, Kristof De Loose via kristof.deloose@volleyvlaanderen.be