VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN

Vacature clubcoach

Vacature clubcoach

Volley Vlaanderen zoekt voor onmiddellijke indiensttreding een voltijds clubcoach.

Een clubcoach bij Volley Vlaanderen is verantwoordelijk voor het ondersteunen van alle Vlaamse volleybalclubs bij het rekruteren van leden. Hij/zij helpt clubs bij het oplossen van specifieke problemen en zoekt met de clubs de beste manier om zowel een beleid als visie te ontwikkelen. Hij/zij zorgt er voor dat via de clubs er meer kinderen gaan volleyballen en dat de kwaliteit van de werking nog verhoogd wordt.

De clubcoach staat in voor de realisatie van verschillende volleybalspecifieke projecten zoals het Jeugdsportfonds, Volley@School, G-volley,… Daarnaast is hij/zij hoofdverantwoordelijke voor het begeleiden van clubs in hun traject. Dat betekent dat hij/zij via clubbezoeken projecten steunt, vrijwilligers ondersteunt en helpt bij de opstart van nieuwe clubs.

In samenwerking met de DSKO (directeur sportkaderopleidingen) volleybal ondersteunt hij/zij de clubtrainers. Ook werkt hij/zij actief mee aan alle evenementen van Volley Vlaanderen die de link tussen breedte- en topsport versterken.

LEES ALLE VOORWAARDEN EN INFORMATIE OVER DE VACATURE HIER.

Interesse in deze vacature? Stuur je kandidatuur met je motivatiebrief en cv naar yolande.vandorslaer@volleyvlaanderen.be.