VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
Volley@School

 

 

 

 

 

 

Richtlijnen Volley@School ifv coronacrisis

De enorme impact van de coronacrisis is overal te voelen. Onze sector is zeker niet gespaard gebleven. Het heeft een invloed op het huidig seizoen en de bijhorende projecten. Ook voor Volley@School zijn er enkele gevolgen. We hebben als federatie een overzicht gemaakt van de mogelijke impact en hebben gezocht naar mogelijke oplossingen. Het is echter belangrijk om te weten dat Volley@School wel nog door zal gaan!

Op deze pagina vinden jullie een overzicht terug van de aanpassingen: V@S AANPASSSINGEN CORONA


Lancering Volley@School 2020

Volley Vlaanderen wil clubs ondersteunen die via bijzondere initiaties in de scholen en in de club, jongeren aanzetten om zich aan te sluiten bij een volleybalclub uit de nabije regio van deze scholen.

Het project ‘Volley@School’ 2020 loopt van 1 maart 2020 tot en met 1 december 2020. Tijdens de schoolinitiaties moeten minstens 150 kinderen worden bereikt waarna de gemotiveerde leerlingen  gratis in de club enkele trainingen kunnen volgen. Dit resulteerde in een gemiddelde van 11 nieuwe leden die zich aansloten bij de club. Hopelijk kunnen we er dit jaar opnieuw een succes van maken!

Meer info via onderstaande button.

REGLEMENT


!!! Nieuw !!!

Vanaf dit jaar zal de inschrijving en opvolging via VolleyAdmin2 gebeuren. De secretaris of voorzitter kan een projectverantwoordelijke aanduiden in VolleyAdmin2. Deze krijgt dan toegang tot het project  Volley@School van de club.

Meer info via onderstaande button.

STAPPENPLAN

Clubs kunnen nu ook gebruik maken van het promo-pakket. Dit bevat een flyer en een affiche in verschillende formaten (website, Facebook, Instagram) die eenvoudig gepersonaliseerd kunnen worden.  Zo wordt het digitaal promotie voeren een stuk eenvoudiger en kunnen alle deelnemende leden van de scholen een leuke flyer mee naar huis nemen. Het promo-pakket kan u hier downloaden:

PROMOPAKKET


 – Oefenstof

Hier vindt u binnenkort voorbeelden van initiatielessen. De oefenstof is opgedeeld in drie categorieën, op basis van leeftijd.

  • 1ste graad
  • 2de graad
  • 3de graad


Red Dragon bezoekt Volley@school in Overpelt

VC Overpelt neemt deel aan Volley@School en had de eer om Red Dragon Pieter Verhees te mogen ontvangen.

Tijdens de schoolinitiaties in De Linde in Overpelt kregen vele enthousiaste kinderen een initiatie les SmashVolley. De kinderen genoten er duidelijk van en hadden veel plezier. Pieter gaf het goede voorbeeld en deed zelf ook actief mee. Al de gemotiveerde kinderen werden uitgenodigd op de club om deel te nemen aan de clubinitiaties. De kans is groot dat door deze leuke kennismaking met volleybal er verschillende kinderen zich zullen aansluiten bij de VC Overpelt.

volley@school-1  volley@school-2  volley@school-3  volley@school-4

Voor meer informatie over het project Volley@School zie hierboven.
Inschrijven voor het project kan nog tot en met 15 november!