VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN

Vriendjesdagen 2020

Vriendjesdagen 2020: een overzicht

Graag informeren we alle clubs omtrent het project Vriendjesdagen. We hebben ondertussen de verschillende na-acties afgesloten en alle resultaten voor jullie gebundeld in een evaluatie.

We mogen zeer tevreden zijn met de resultaten van deze eerste editie. Wat betreft de cijfers kunnen we meegeven dat in het totaal 156 clubs over heel Vlaanderen hebben deelgenomen aan deze actie. We hebben bijgevolg 215 nieuwe leden mogen aansluiten.
Er zijn 64 clubs die de enquête hebben ingevuld en hier hebben we heel wat waardevolle info uit kunnen noteren die we meenemen in onze evaluatie. We zullen mede op basis hiervan ook bijsturen waar mogelijk om een volgende editie nog beter te laten verlopen.
Iedereen die interesse heeft in meer ‘facts & figures’ kan de evaluatie terugvinden door te klikken op onderstaande link.

Evaluatie vriendjesdagen

We verwijzen ook graag naar het artikel dat VSF vandaag publiceerde omtrent onze Vriendjesdagen. Via onderstaande link kan je dat artikel lezen.

Artikel VSF

Heeft je club niet deelgenomen dit jaar? We hopen alleszins dat we voor een volgende editie nog meer clubs kunnen overtuigen om in te schrijven en deel te nemen. We kijken er alvast naar uit!

Maar ondertussen wensen we jullie vooral een goede gezondheid toe en hopen we samen met jullie dat deze crisis snel overwonnen is en we weer veilig kunnen genieten van onze mooie sport.