VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
Vriendjesdagen

Vriendjesdagen

EVALUATIE

Ondertussen is de eerste editie van Vriendjesdagen gepasseerd. Om de evaluatie te raadplegen kunnen jullie klikken op bovenstaande afbeelding. Volley Vlaanderen neemt alle suggesties ter harte en zal de nodige bijsturingen doorvoeren waar mogelijk. We bedanken alle deelnemende clubs voor hun inzet bij het organiseren van de Vriendjesdagen maar ook voor de input die ze hebben gegeven in de enquête. We kijken alvast uit naar een nieuwe editie!

——————————————————————————————————————————————————————

Volley Vlaanderen wilt de clubs maximaal ondersteunen en inspelen op de noden die zij hebben. Daarom lanceren we het project vriendjesdagen over heel Vlaanderen. Dit in navolging van Volley West-Vlaanderen waar dit al gestructureerd en succesvol werd georganiseerd.

De doelstelling is je clubwerking op een positieve manier in de kijker te zetten door een aantal trainingen open te stellen voor vriendjes van leden die reeds aangesloten zijn. Zo verlaag je de drempel voor nieuwe leden om de stap te zetten naar de club. Hierbij maak je reclame voor je open trainingsmomenten, wordt er ter inspiratie aangepaste oefenstof voorzien en tracht je op het einde van de rit enkele nieuwe leden in te schrijven.

Hoe kan Volley Vlaanderen jullie club hierin ondersteunen?

Alle clubs met jeugdwerking kunnen vrijblijvend intekenen voor dit project. Na inschrijving ontvangt elke club:

 • Een promo-pakket met affiches gemaakt in PowerPoint waar je heel gebruiksvriendelijk je clublogo, naam en gekozen datums van de vriendjesdagen kan toevoegen. Zo goed als kant en klaar in verschillende formaten. Zo krijg je de mogelijkheid digitaal promotie te voeren via verschillende kanalen (website, Facebook, Instagram) en/of om mee te geven aan je leden.
 • Een oefenbundel met aangepaste oefenstof voor de vriendjesdagen (U9-U11-U13) waaruit jullie trainers inspiratie kunnen halen.
 • Voor elk nieuw aangesloten lid bekomen door vriendjesdagen, tussen 15/01 en 15/03, een subsidie van €20 per lid.

Zin om in te stappen in dit project? 

Inschrijven kan tot en met 03/02/2020 via deze link: INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGESLOTEN!

De contactpersoon die jullie opgeven voor dit project ontvangt nadien alle info en documenten. 

LET OP: Alle clubs die zich hebben geregistreerd voor de vriendjesdagen krijgen de kans om in te schrijven voor de na-actie. Hiervoor krijgt elke ingeschreven club nadien een aparte uitnodiging. De na-actie bestaat uit 2 onderdelen:

 1.  Elke club krijgt de kans om een specifieke actie of leuke training in de kijker te plaatsen. We kiezen 1 winnaar per provincie uit die dan elk 5 kidsballen van Volley Vlaanderen cadeau krijgen. Om te kunnen deelnemen aan de na-actie moet je dus zeker niet vergeten om foto’s of filmpjes te maken tijdens de vriendjesdagen. 
 2.  Via de na-actie kan je alle nieuwe leden bekomen door de Vriendjesdagen opgeven die in aanmerking komen voor de subsidie. Ingeschreven tussen 15/01 en 15/03 en geboren vanaf 2007 of later.

——————————————————————————————————————————————————————

FAQ

 • Wat is het doel van de vriendjesdagen?
  • Tijdens de vriendjesdagen zet je als club in op het bekomen van meer leden en heb je de kans om je werking in de kijker te zetten. De kinderen kunnen op een laagdrempelige manier komen proeven van volleybal en Volley Vlaanderen ondersteunt de deelnemende clubs met promomateriaal, oefenstof en subsidies per nieuw aangesloten lid.
 • Kunnen wij mee doen aan vriendjesdagen EN Volley@School?
  • Elke club heeft de vrije keuze om deel te nemen al dan niet, dit aan 1 of beide projecten.
 • Krijgen we subsidies voor de vriendjesdagen?
  • Voor elk nieuw aangesloten lid (tussen 15/01 en 15/03) via de vriendjesdagen ontvangt de club €20 subsidie.
 •  Wanneer moeten de open trainingen plaatsvinden?
  • De trainingen moeten plaatsvinden tussen 15/01 en 15/02.
 • Wanneer moeten de nieuwe leden ingeschreven zijn om mee te tellen?
  • Nieuwe leden tellen mee indien ze ingeschreven zijn tussen 15/01 en 15/03.
 • Telt dit project mee voor het jeugdsportfonds?
  • Je ontvangt voor deelname aan de vriendjesdagen 50 punten in het JSF2020.

——————————————————————————————————————————————————————

OEFENSTOF VRIENDJESDAGEN

U9      pdf     –     Youtube

U11     pdf     –     Youtube

U13    pdf     –     Youtube